Afscheidscadeau aan collegas

Afscheidscadeau aan collegas

Bent u op zoek naar een afscheidscadeau voor uw collega’s, bijvoorbeeld voor een school of een overheidsinstelling? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Hieronder vindt u een leuk overzicht terug van afscheidscadeaus welke uitermate geschikt zijn om te geven aan uw collega of collega’s (afscheidscadeau aan collegas).

Bekijk hier de afscheidscadeaus ->


Afscheidscadeau aan collega’s, meer informatie:

Afscheidscadeau.com maakt het een stuk makkelijker voor u om een geschikt afscheidscadeau aan collega’s te geven. Wij hebben verschillende leuke afscheidscadeaus in ons assortiment die u allemaal kunt personaliseren, zodat het afscheidscadeau aan collegas nog leuker wordt! Wij hebben afscheidscadeaus voor alle leeftijden, dus als je collega met pensioen gaat of de stagiair stopt; bij afscheidscadeau.com vindt u het leukste afscheidscadeau aan collegas. Zie hieronder voor een aantal voorbeelden van afscheidscadeau aan collegas:

Afscheidscadeau aan collegas Afscheidscadeau aan collegas Afscheidscadeau aan collegas Afscheidscadeau aan collegas
Hierboven ziet u een selectie uit ons assortiment van veel bestelde afscheidscadeau’s aan collegas. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor zowel een heerlijk witte als rode wijn fles met eigen etiket, welke ook erg leuk zijn om als combinatie cadeau te geven. Het geven van een fles wijn wordt zo wel erg leuk! Het volgende cadeau wat u ziet is een oer Hollands Delfts-blauw tegeltje. Deze kunt u laten voorzien van een foto, of juist met de quote of oneliner waar u collega om bekent stond. Het tegeltje is een zeer populair om te geven als afscheidscadeau aan collega’s. Ook de mok met foto is een erg populair afscheidscadeau aan collega’s. Deze mok kunt u bijvoorbeeld laten bedrukken met een leuke groepsfoto van uw collega’s. De mok is vaatwasser bestendig, en blijft ook na veelvuldig wassen perfect van kleur. Bovenstaande is slecht een kleine selectie uit ons assortiment afscheidscadeau aan collega. Het volledige assortiment kunt u bekijken op www.prachtigkado.nl/afscheidscadeau.

Welke cadeaus zijn nog meer leuk als afscheidscadeau?

Bekijk hier de afscheidscadeaus ->

Prachtigkado.nl is al sinds 2009 een van de top webwinkels waar u persoonlijke cadeaus kunt bestellen. Zowel zakelijk als particulier. Door het afscheidscadeau aan collega te personaliseren wordt het nog leuker om het afscheidscadeau aan collega te geven. U kunt zelf het ontwerp aanleveren, of het door ons laten ontwerpen. Uiteraard staan wij voor u klaar als u ergens niet helemaal uitkomt!

Meer informatie over onze website:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.